پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

روایت سخنگوی ارتش از زمین‌گیرکردن آمریکایی‌ها در عملیات اصفهان

روایت سخنگوی ارتش از زمین‌گیرکردن آمریکایی‌ها در عملیات اصفهان امیر اکرمی‌نیا درباره عملیات آمریکایی‌ها در اصفهان که منجر به شکست فاحش دشمن شد، توضیحی ارائه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 16
کد خبر: ۳۰۵۸۷۳
روایت سخنگوی ارتش از زمین‌گیرکردن آمریکایی‌ها در عملیات اصفهان

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر اکرمی‌نیا سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران طی سخنانی بیان کرد: باید به‌طورویژه یاد کنم از شهدایی که در عملیات مقابله با نفوذ آمریکا در جنوب اصفهان به شهادت رسیدند. ما در آنجا چهار نفر شهید تقدیم کردیم؛ شهید سرتیپ‌دوم مسعود زارع، استاد و فرمانده دانشکده پدافند نیروی زمینی ارتش در آن عملیات شجاعانه وارد شدند.

وی خاطرنشان کرد: دستور سرلشکر حاتمی فرماندهی‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران هم بود که اگر تجاوز زمینی به کشور صورت بگیرد، باید با جدیت برخورد شود و ایشان تأکید کرده بودند که حتی یک نفر از متجاوزین نباید زنده بماند.

سخنگوی ارتش عنوان کرد: در شانزدهم فروردین یک نفوذی از طرف آمریکایی‌ها صورت گرفت و شهید زارع با گروهی از هم‌رزمان خود بلافاصله در صحنه حاضر شدند. با شجاعت تمام، با موشک دوش‌پرتاب، هواپیمای C130 آمریکایی را مورد اصابت قرار داده باعث شدند مأموریت آمریکایی‌ها متوقف شود و به شکست بینجامد و آمریکایی‌ها مجبور به فرار از صحنه شدند.

امیر اکرمی‌نیا بیان کرد: آماده‌باش هستیم؛ آتش‌بس برای ما تفاوت چندانی با شرایط جنگی ندارد و آمادگی‌مان را حفظ کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: به‌دلیل شرایط جنگی، امکان برگزاری مراسم رژه مانند سال‌های گذشته در شهرها وجود ندارد.

سخنگوی ارتش افزود: به‌جای آن، تلاش کرده‌ایم برنامه‌های فرهنگی مختلفی در شهرها و پادگان‌های ارتش برگزار کنیم و از جمله برنامه‌های ما حضور پررنگ‌تر کارکنان و فرماندهان ارتش در مراسم نماز جمعه فردا و سخنرانی فرماندهان پیش از خطبه‌های نماز است.

امیر اکرمی‌نیا اظهار کرد: هم‌چنین، رژه موتوری دژبان ارتش در میادین شهر تهران برگزار خواهد شد. در این ایام، حضور فرماندهان در تجمعات شبانه مردم در میادین شهرها پررنگ‌تر خواهد بود و در بسیاری از این میادین فرماندهان درباره دستاوردهای نیروهای مسلح سخنرانی خواهند کرد.

کلمات کلیدی: ارتش اصفهان
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده